Zoogdieren

Het concept van EUROPE'S BIG 5, natuurreizen voor grote zoogdieren binnen Europa, is de afgelopen jaren enorm succesvol gebleken. Noodgedwongen en op vraag van vele deelnemers werd het aanbod uitgebreid buiten Europa.

Daarom was een koerswijziging onhoudbaar en wordt EUROPE'S BIG 5 vanaf nu ook de ZOOGDIEREN van STARLING. Dezelfde kwaliteit, hetzelfde ontwerp, dezelfde gidsen maar nu zonder grenzen. Gespecialiseerde zoogdieren reizen overal ter wereld!

Natuurreis naar de primaten van Oeganda

10 dagen
Een natuurreis door Oeganda is onvergetelijk! De zeldzame Berggorilla’s, intrigerende Chimpansees en kleurrijke vogelpracht vormt een unieke combinatie. Neem daar de 'Boom-Leeuwen' en nachtelijke Luipaarden bij en deze reis heeft het allemaal. Ga mee met Dieter en ontdekt wat dit land allemaal te bieden heeft! 
Natuur Beleving Zoogdieren

Natuurreis Iberische lynx special

6 dagen
uitgesteld
Iberische Lynx is een soort die altijd tot de verbeelding spreekt! Nog steeds is het één van de zeldzaamste katten ter wereld. Ga mee op deze natuurreis in vol paarseizoen en maak kans op een ongelooflijke belevenis!
Natuur Beleving Zoogdieren

TREFDAG Starling NATUURREIZEN

gegarandeerd vertrek
Trefdag van STARLING! Wil je ons graag leren kennen, het programma van 2019-2020 met ons bespreken of alles te weten komen over onze werking?! Dan is deze dag beslist iets voor jou. Deelname is gratis, inschrijven verplicht.  
Natuur Beleving Zoogdieren Vogels

Natuurreis naar de woestijnen van de Westelijke Sahara

12 dagen
Ben je ook zo onder de indruk van de pracht van de woestijn? Dan is het hoog tijd om deze in al zijn glorie te beleven. Ga samen met ons op zoek naar de specialiteiten van de echte woestijn!
Natuur Beleving Zoogdieren Vogels

Natuurreis: in Spanje op zoek naar beer en wolf

12 dagen
Tijdens deze natuurreis doorkruisen we Spanje op zoek naar de Beer en Wolf. Ook vogels en andere groepen komen uitvoerig aan bod. Meteen de perfecte natuurreis voor beginners en gevorderden.
Natuur Beleving Zoogdieren Vogels

Spectaculair IJsland: vogelreis en natuurreis!

9 dagen
In het land van ijs en vuur wacht ons een reeks unieke vogels en veel spectaculaire natuur. Van Harlekijneenden tot Giervalken en Orka’s, we gaan er naar op zoek in dit mysterieuze land vol borrelend vulkaanleven. Schrijf nu in, de plaatsen zijn heel beperkt!
Natuur Beleving Zoogdieren Vogels

Natuurreis naar Vancouver Island: grizzly's en walvissen

15 dagen
Op Vancouver Island ervaar je de mildste temperaturen van Canada. We observeren er fantastische natuur: prachtige zichten, uitbundige plantengroei en tal van wilde dieren. Denk aan: grizzlyberen kijken, een walvistocht op zee of stappen door een kathedraal van massieve bomen. Ontdek de wilde natuur in alle comfort onder begeleiding van een Vlaamse bioloog!
Natuur Beleving Zoogdieren Vogels

Mongolië in de winter: op zoek naar Pallas' kat, Saiga en Sneeuwluipaard

10 dagen
Weinig reizigers waagden zich al aan winters Mongolië. Het woord 'stilte' krijgt er een nieuwe betekenis terwijl we op zoek gaan naar unieke zoogdieren als pallas kat, de saiga antilope en het sneeuwluipaard. We logeren in Ger-kampen en ervaren als één van de eerste natuurbelevers Mongolië in de winter. Een unieke reis!
Natuur Beleving Zoogdieren
Niet gevonden wat je zocht?
We maken het voor jou!