Vragen? Hulp nodig?
Contacteer ons

Natuurreis naar de primaten van Oeganda

10 dagen
Een natuurreis door Oeganda is onvergetelijk! De zeldzame Berggorilla’s, intrigerende Chimpansees en kleurrijke vogelpracht vormt een unieke combinatie. Neem daar de 'Boom-Leeuwen' en nachtelijke Luipaarden bij en deze reis heeft het allemaal. Ga mee met Dieter en ontdekt wat dit land allemaal te bieden heeft! 
Natuur Beleving Zoogdieren

Vogelreis door Sri Lanka voor adembenemende natuurbeleving

15 dagen
volzet
Sri Lanka is een onbeminde oosterse parel. Prachtige natuurparken, inspirerende cultuur en overweldigende endemische vogelpracht. Laat je verleiden door deze ultieme droombestemming!
Natuur Beleving Vogels

Lowland Photo festival in Antwerpen

gegarandeerd vertrek
Klaar voor twee dagen natuurfotografie pret? Kom naar het Lowland Photo Festival in Antwerpen: lezingen van internationale toppers, interessante fotobeurs, seminars en een wedstrijd. Ook STARLING is van de partij!
Natuur Foto

Natuur- en vogelreis naar Costa Rica: topnatuur en biodiversiteit

17 dagen
nog 4 plaatsen
Costa Rica staat bij natuurliefhebbers bekend als een paradijs op aarde. Laat je verleiden door de kleurrijke diversiteit aan kolibries, quetzals, zoogdieren en kikkers. Het vredelievende en eco-minded land leent zich perfect voor het comfortabel verkennen van spectaculaire regenwouden en adembenemende landschappen.
Natuur Beleving Vogels

Natuurreis Iberische lynx special

6 dagen
uitgesteld
Iberische Lynx is een soort die altijd tot de verbeelding spreekt! Nog steeds is het één van de zeldzaamste katten ter wereld. Ga mee op deze natuurreis in vol paarseizoen en maak kans op een ongelooflijke belevenis!
Natuur Beleving Zoogdieren

Natuur- en vogelreis naar Gambia: de perfecte start voor Afrika

12 dagen
Gambia is de perfecte opstap om West-Afrika te leren kennen. Tijdens onze reis maken we kans op prachtige waarnemingen van meer dan 300 vogelsoorten. De vogels zijn er stuk voor stuk pareltjes... Geniet van de relaxte sfeer en de heerlijke polé polé mentaliteit.
Natuur Beleving Vogels

TREFDAG Starling NATUURREIZEN

gegarandeerd vertrek
Trefdag van STARLING! Wil je ons graag leren kennen, het programma van 2019-2020 met ons bespreken of alles te weten komen over onze werking?! Dan is deze dag beslist iets voor jou. Deelname is gratis, inschrijven verplicht.  
Natuur Beleving Zoogdieren Vogels

Natuurreis naar de woestijnen van de Westelijke Sahara

12 dagen
Ben je ook zo onder de indruk van de pracht van de woestijn? Dan is het hoog tijd om deze in al zijn glorie te beleven. Ga samen met ons op zoek naar de specialiteiten van de echte woestijn!
Natuur Beleving Zoogdieren Vogels

Vogels kijken in Nederland: winters Zeeland!

5 dagen
bijna gegarandeerd vertrek
Ben je op zoek naar een korte vakantie dicht bij huis? Een overvloed aan vogels en winterse sferen? Zoek niet verder! Met dit mid-weekje Zeeland kun je volledig laten uitwaaien, zonder al te grote verplaatsingen te doen. Ons supergezellige hotel met gastronomische maaltijden maakt het helemaal af.
Natuur Vogels Reizen

Winters Estland: Steller's eider, spechten en uilen

8 dagen
gegarandeerd vertrek
Een week er tussen uit op zoek naar de winterse specialiteiten van Estland. Pak je warm in voor grote groepen Steller's Eider, spechten, uilen, hoenders en misschien wel een zoogdier!
Natuur Vogels

Vogelreis naar Ghana: de endemen van West-Afrika!

16 dagen
bijna gegarandeerd vertrek
Ghana is een puur Afrikaans land met veel diversiteit, de perfecte introductie tot West-Afrika. Het heeft alles, van tropische lagunes, ongerepte regenwouden tot uitgestrekte savannes en een tevens schitterend aanbod vogels! Eén van onze hoofddoelen op deze natuurreis is Yellow-headed Picathartes, nagenoeg enkel mogelijk in Ghana, naast vele andere vogels en steeds ook aandacht voor andere fauna! 
Natuur Vogels

Vogelreis naar India: aan de voet van de Himalaya

17 dagen
India is een droombestemming voor vogelkijkers. Het land telt meer dan 1300 verschillende vogelsoorten! STARLING neemt je mee naar de oostelijke Himalaya vol adembenemende en avontuurlijke landschappen. Ontdek hier meer.
Natuur Vogels

Natuurreis: in Spanje op zoek naar beer en wolf

12 dagen
Tijdens deze natuurreis doorkruisen we Spanje op zoek naar de Beer en Wolf. Ook vogels en andere groepen komen uitvoerig aan bod. Meteen de perfecte natuurreis voor beginners en gevorderden.
Natuur Beleving Zoogdieren Vogels

Vogel- en natuurreis naar de Algarve in Portugal

8 dagen
gegarandeerd vertrek
De Algarve en Alentejo in Portugal. Een onbeminde parel in Zuid-Europa die niet kan ontbreken in ons gamma natuurreizen en vogelreizen. Ontdek deze prachtige streek in een rustig en comfortabel kader. Een absolute topper!
Natuur Beleving Vogels

Vogelreis Georgië: prachtige Kaukasus en indrukwekkende steppen

10 dagen
volzet
De Georgische Kaukasus omvat een ongelooflijke diversiteit aan habitats en bijhorende spectaculaire vogelsoorten. In het voorjaar biedt Georgië schoonheid ten top. Deze STARLING-vogelreis neemt je mee op zoek naar de specialiteiten van de prachtige Kaukasus. 
Natuur Beleving Vogels

Natuurreis en vogelreis naar kleurrijk Bulgarije!

10 dagen
volzet
Bulgarije: een droombestemming voor een natuurreis met vogels als rode draad. Wat denk je van Rouwmees, Balkanvliegenvanger, Witrugspecht, Keizerarend en Griekse spotvogel? Een fantastische natuurbelevenis op een kleine oppervlakte gelegen aan de Zwarte Zee.
Natuur Beleving Vogels

Zuidoost-China: op zoek naar de meest spectaculaire fazanten

16 dagen
uitgesteld
Een land van contrasten met een intrigerende cultuur. Zo kennen we China. Maar wist je dat het ook een droombestemming is voor vogelliefhebbers? Tijdens deze reis van twee weken naar de wouden en kusten in het zuidoosten van het land zie je tientallen soorten die nergens anders voorkomen.
Natuur Vogels

Vogelreis naar de steppes en bergen van Armenie

11 dagen
Ben je een natuurliefhebber of vogelaar met liefde voor cultuur? Op zoek naar een natuurreis met een tikkeltje extra? Dan is deze rondreis naar Armenië jouw ding! Laat je verbazen door diverse vogels, cultuurschatten, de Armeense keuken, het landschap en de fantastische gastvrijheid! 
Natuur Beleving Vogels

Vogelreis Mongolië op maat: het beste van Gobi, Altai en Khurkh

22 dagen
volzet
Een onvergetelijke reis door onmetelijke steppes, de fantastische Gobi-woestijn, het indrukwekkende Altai-gebergte, Terelj en de Khurkh vallei. Vogels spotten in de uitgestrekte natuur. Beleef Mongolië vanuit traditionele tenten! Ontdek meer.
Natuur Vogels

Vogelreis naar de wildste uithoek van Europa: Wit-Rusland!

14 dagen
volzet
Deze vogelreis brengt ons naar een van de wildste uithoeken van Europa, Wit-Rusland. We trekken er heen ineen topperiode voor vogels, en gaan ook op zoek naar zoogdieren waar we kunnen. Op het programma staan Krasny Bor, Berezina en de Prypiat vallei. Zij die thuisblijven hebben ongelijk!
Natuur Vogels

Vogelreis in Scandinavië: bosvogels en toendrasoorten spotten

12 dagen
Binnen Europa zijn er weinig natuurreizen die net dat tikkeltje meer hebben. Scandinavië moet ongetwijfeld 1 van die bestemmingen zijn met de unieke combinatie van taiga, toendra en de bijhorende fauna. Perfect voor ornithologen met een hart voor fotografie.
Natuur Beleving Vogels

Vogelreis naar de wildste uithoek van Europa: Wit-Rusland!

10 dagen
Deze vogelreis brengt ons naar een van de wildste uithoeken van Europa, Wit-Rusland. We trekken er heen ineen topperiode voor vogels. Op het programma staan Krasny Bor, Berezina en de Prypiat-vallei. 
Natuur Beleving Vogels

Natuurweekend naar de Argonne en Belval met Landschap VZW

4 dagen
Een natuurweekendje Argonne met Landschap vzw staat garant voor Noord-Franse gevarieerde natuurbeleving. Vogels, zoogdieren, vlinders, orchideeën en mooie landschappen! Wil jij met ons meegenieten van een heerlijk weekend?
Natuur Beleving

Natuurreis naar Estland voor topdiversiteit!

8 dagen
Ben je geïnteresseerd in zowel broedvogels, flora, zoogdieren als grote insecten én reis je liever in Europa? Dan biedt deze natuurreis naar Estland je een ongeziene diversiteit. Als je ook graag eens bruine beren wil spotten, dan zit je met deze reis goed!
Natuur Beleving Vogels

Spectaculair IJsland: vogelreis en natuurreis!

9 dagen
In het land van ijs en vuur wacht ons een reeks unieke vogels en veel spectaculaire natuur. Van Harlekijneenden tot Giervalken en Orka’s, we gaan er naar op zoek in dit mysterieuze land vol borrelend vulkaanleven. Schrijf nu in, de plaatsen zijn heel beperkt!
Natuur Beleving Zoogdieren Vogels

Natuur- en vogelreis ultiem Schotland: van eiland naar highland

12 dagen
Schotland ten voeten uit: je krijgt tijdens deze reis het ultieme aan zeevogels, landschappen en zeezoogdieren voorgeschoteld. En ook de Schotse cultuur passeert grondig de revue. Ontdek deze bijzondere natuurreis!
Natuur Beleving Vogels

Natuurreis naar de Brenne met Landschap vzw

8 dagen
De moerassen en meren van de Brenne! Zo dichtbij en toch zo exotisch. Eén van de mooiste natuurparken van Frankrijk en vluchtoord voor de mooiste fauna en flora. Reis samen met Landschap vzw en ontdek deze inspirerende bestemming op een ontspannend tempo.
Natuur Beleving

Baai van de Somme met Landschap vzw

3 dagen
Natuurbeleving is het motto van dit weekend, georganiseerd door Landschap VZW. We trekken richting de baai van de Somme, in Noord-Frankrijk. Naast de uitgestrekte lappendekens van eindeloze zandplaten en kreken, hebben we zonnende Zeehonden in het vooruitzicht en talrijke waadvogels, in een pittoresk decor.
Natuur Beleving

Vogelreis Georgië: Batumi met workshop voor roofvogels en zangvogels

8 dagen
gegarandeerd vertrek
Waar je ook kijkt zie je trekvogels! Tijdens deze vogelreis naar Georgië krijg je die kans, en mikken we op de piek van Wespendieven. Laat je verbazen door de massale vogeltrek in Batumi, en leer razensnel bij tijdens de workshops. Zowel voor beginners als gevorderden.
Natuur Vogels

Natuurreis naar Vancouver Island: grizzly's en walvissen

15 dagen
Op Vancouver Island ervaar je de mildste temperaturen van Canada. We observeren er fantastische natuur: prachtige zichten, uitbundige plantengroei en tal van wilde dieren. Denk aan: grizzlyberen kijken, een walvistocht op zee of stappen door een kathedraal van massieve bomen. Ontdek de wilde natuur in alle comfort onder begeleiding van een Vlaamse bioloog!
Natuur Beleving Zoogdieren Vogels

Natuurspektakel Kraanvogels van Lac du Der met Landschap vzw

4 dagen
Kraanvogels en herfstkleuren in het mooiste licht! Een natuurtrip waar STARLING en Landschap vzw jou mee op sleeptouw nemen in la douce France. Kans op Zeearend en Wilde kat. Op dit unieke weekend komt het allemaal aan bod.
Natuur Beleving Vogels

Mongolië in de winter: op zoek naar Pallas' kat, Saiga en Sneeuwluipaard

10 dagen
Weinig reizigers waagden zich al aan winters Mongolië. Het woord 'stilte' krijgt er een nieuwe betekenis terwijl we op zoek gaan naar unieke zoogdieren als pallas kat, de saiga antilope en het sneeuwluipaard. We logeren in Ger-kampen en ervaren als één van de eerste natuurbelevers Mongolië in de winter. Een unieke reis!
Natuur Beleving Zoogdieren

Natuur- en vogelreis naar het dak van Afrika: Ethiopië

14 dagen
Ethopië: dankzij haar unieke landschappen en biotopen met bijhorende endemen is dit land een Afrikaans buitenbeentje. Ontdek met STARLING de bijzondere fauna en flora en kleurrijke cultuur van het land. Reis met ons mee naar het dak van Afrika.
Natuur Beleving Vogels

Ultieme vogelreis naar Marokko

17 dagen
Wil jij de woestijnvogels en de specialiteiten van Marokko zien? Dan is dit je kans! Ga op stap samen met ervaren natuurgidsen en geniet met volle teugen. Afrikaanse velduil, Egyptische nachtzwaluw, Groene bijeneter, Heremietibis en heel veel meer. Waar wacht je nog op?
Natuur Vogels

Vogelreis voorjaarstrek in Lesbos!

8 dagen
gegarandeerd vertrek
Het Griekse eiland Lesbos ligt op een belangrijke route voor vogeltrek en het overzichtelijke eiland leent zich perfect om ten volle van de kleurrijke voorjaarstrek te genieten. Laat je verassen door de allomtegenwoordige vogelpracht en laat je onderdompelen in de Mediterraanse Griekse sfeer!
Natuur Vogels
Niet gevonden wat je zocht?
We maken het voor jou!