Vragen? Hulp nodig?
Contacteer ons

In het spoor van boreale lynx in ongerept Wit-Rusland

Deze reis mikt op een ultieme ervaring, om oog in oog te staan met de Boreale Lynx (Lynx lynx). Dat is geen sinecure, want deze katachtige is behoorlijk sluw en zeldzaam, en staat ervoor bekend lastig te spotten te zijn. Daarom gaan we er naar op zoek onder professionele begeleiding van Europe's Big Five in Wit-Rusland!
Natuur Zoogdieren

Natuurcruise door zuidelijk Melanesië: op weg naar Vanuatu!

Deze natuurcruise garandeert je verlaten eilanden, parelwitte stranden en een azuurblauwe zee! Ga mee naar zuidelijk Melanesië en ontdek deze tropische, onbekende eilandengroepen. 
Natuur Beleving Zoogdieren Vogels Reizen

Natuurcruise van Nieuw-Zeeland naar Papoea, op zoek naar de Kagoe!

De Kagoe, één van die mythische eilandvogels die ooit, en nog altijd, op de 'brink of extinction' stond. Deze natuurcruise is speciaal ontwikkeld om de soort op te zoeken in z'n habitat en alles wat daar bij komt kijken... Een buitenkans!
Natuur Beleving Zoogdieren Vogels Reizen

Natuurreis dolfijnen en walvissen op de Azoren

Walvissen, dolfijnen en vrijheid! Wat moet je nog meer hebben op vakantie? Een natuurreis naar de Azoren op maat van jouw groep, met gegarandeerde fenomenale waarnemingen van zeezoogdieren. Een absolute voltreffer voor elke natuurliefhebber.
Natuur Beleving

Natuurreis naar de Spaanse beren en wolven!

Een prachtige natuurreis in het teken van Bruine Beer, Iberische Wolf, walvissen en dolfijnen in Spanje! De perfecte natuurvakantie toegankelijk voor iedereen. Klik snel door voor meer info.
Natuur Zoogdieren

10% KORTING natuurreis en fotografiereis naar Antarctica!

Antarctica is de meest adembenemende en memorabele natuurreis ter wereld. Een unicum om mee te maken! Tijdens deze 'once-in-a-lifetime' reis focussen we zowel op natuurbeleving als op fotografie. Verheug je alvast op walvissen, robben, pinguïns, albatrossen en beklijvende landschappen.
Natuur Beleving Foto Reizen

Natuurreis naar Ghana als kennismaking met West-Afrika

Ghana is de perfecte introductie tot West-Afrika. Een puur Afrikaans land met veel diversiteit. Knappe kusten, ongerepte regenwouden en uitgestrekte savannes met schitterende vogels en zoogdieren! Eén van onze hoofddoelen op deze natuurreis is Yellow-headed Picathartes en de vele andere vogels.
Natuur

Natuurreis Marokko: Woestijnsoorten en het Atlasgebergte

Ben je ook gefascineerd door de prachtige vogelsoorten die Marokko te bieden heeft? Juweeltjes als Diadeemroodstaart, Zwartkruintsjagra of de mysterieuze Afrikaanse Velduil? Deze reis bezoekt alle klassieke 'birding hotspots' en stellen we alles in het werk om geen enkele soort te missen!
Natuur

Vogelparadijs in Bulgarije!

Bulgarije is een droombestemming voor een vogelreis of natuurreis! Een ongerepte diversiteit op een kleine oppervlakte gelegen aan de Zwarte Zee.
Natuur

Natuurworkshop roofvogels Hoge venen

Tijdens deze workshop leren we roofvogels kijken, op leeftijd brengen en herkennen. We dompelen je 2 dagen onder in één van de meest roofvogeldiverse plaatsen van de Benelux.
Natuur Vogels
Niet gevonden wat je zocht?
We maken het voor jou!